Over Bèta in Bestuur & Beleid carrièredag

Bèta in Bestuur & Beleid carrièredag

Waarom deze carrièredag?

Het doel van deze carrièredag is om (jonge) bèta/techniek wetenschappers te inspireren en kansen te bieden om zich in de zetten voor de publieke zaak. Deze dag maakt deel uit van een groter initiatief om het bèta perspectief, en kennis van wetenschap en technologie in Den Haag te verankeren. Het streven is om deze carrièredag jaarlijks te organiseren.

Voor wie?

Ben jij een promovendus, masterstudent of postdoc en heb je een bèta/techniek-achtergrond? En wil je graag bijdragen aan het oplossen van grote maatschappelijke problemen? Schijf je dan in voor de carrièredag om te leren van mensen die een baan in bestuur en beleid hebben gekozen en jezelf te oriënteren op carrièremogelijkheden. Krijg inzicht in hun motivatie, welke belangrijke competenties er nodig zijn voor zulk type banen en doe algemene kennis op over voorbeelden van carrières in deze sector.

Meer informatie is te vinden op de website van de carrièredag.

Prijzen

De ticketverkoop start op 24 september vanaf 12:00 (beperkt aantal tickets beschikbaar). Je kunt je wel al pre-registreren via: https://prereg.eventix.tech/0wyAP.

Kosten: €15,- (inclusief lunch en netwerkborrel).